Bijeenkomst Kenniskring Kosten Drinkwater

21 september 2017 om 13:00 uur
Hoofdkantoor Royal HaskoningDHV in Amersfoort

Gratis aanmelding. Uiterlijk tot 8 september per e-mail bij ingrid.van.lopik@rhdhv.com . Aanmelding staat open voor geïnteresseerde medewerkers van waterbedrijven en voor andere licentiehouders van de kostentool (www.kostenstandaard.nl )

Samen met waterbedrijven organiseert Royal HaskoningDHV elk jaar in september een themamiddag van de Kenniskring Kosten Drinkwater. Doel van de themamiddag is het professionaliseren van kostencalculaties en het verder vergroten en verspreiden van kostendeskundigheid in de sector. Dit doen we onder andere door professionals uit de sector een podium te geven hun ervaringen en oplossingen te delen.

Elke bijeenkomst kent een bepaald thema. Dit jaar zullen wij ons weer focussen op renovatiekosten van zuiveringen en transport-/distributieleidingen. De huidige kostenramingstool heeft als doel in de planfase snel, betrouwbaar en navolgbaar kosten te kunnen ramen. De tool is nu vooral ingericht op nieuwbouw en aanleg. De praktijk van vandaag is echter renovatie, onderhoud en beheer van bestaande installaties en leidingen. We willen de kostencalculator daar beter op laten aansluiten en hebben de handschoen opgepakt om dat te gaan doen samen met de waterbedrijven. Op 19 mei 2016 was er een expertsessie. Het verslag van deze sessie vindt u via deze link Of direct naar het verslag via deze link

 

Programma themamiddag ( wordt nog definitief bepaald)

 

Kantoor Royal HaskoningDHV, Laan 1914, nr 35, 3818 EX Amersfoort heeft voldoende mogelijkheden om te parkeren.
We zien uit naar je komst.

Met vriendelijke groet,

Jos Peters en Marcel Bakker

 


> 300
Gebruikers bij kostenstandaard.nl
3.482
ton CO2 emissie bespaard
2.593
geraamde projecten
“Al in de planfase goed en snel ramen met de kostencalculator”