Bijeenkomst COP Drinkwater  – BIM en kosten, hoe moet dat?

16 oktober 2019 om 12:30 uur
Hoofdkantoor Royal HaskoningDHV in Amersfoort

Jaarlijks organiseert Royal HaskoningDHV samen met de drinkwaterbedrijven een themamiddag op het gebied van kosten en drinkwater. Het doel is het professionaliseren van kostencalculaties en het verder vergroten en verspreiden van kostendeskundigheid binnen de watersector. Dit doen we door professionals uit de sector een podium te geven hun ervaringen en oplossingen te delen. Elke bijeenkomst kent een bepaald thema. Dit jaar is dat ‘BIM en kosten, hoe moet dat?’  Welke mogelijkheden biedt BIM nu en in de nabije toekomst qua integrale koppeling met hoeveelheden en kosten e.d.?

De bijeenkomst vindt dit jaar niet plaats in september maar op woensdagmiddag 16 oktober 2019 in de i-room van het kantoor van Royal HaskoningDHV Laan 1914 nr.35 te Amersfoort.

Programma
We starten om 12:30u met een inlooplunch en na de presentaties van diverse personen eindigt de middag om 16:00u waarna we met elkaar kunnen spreken met een borrel en een hapje erbij.

Wij hopen u weer een interessant programma voor te spiegelen op het gebied van BIM en kosten. Sprekers vanuit de aannemerij, drinkwaterbedrijven en uit onze eigen gelederen geven een inkijk hoe men omgaat en om wil gaan, bij het koppelen van BIM modellen aan hoeveelheden / kostenramingen. Het definitieve programma wordt enkele weken voor de 16e oktober verstuurd.

De themamiddag staat open voor geïnteresseerde medewerkers van waterbedrijven en voor andere licentiehouders van de kostentool ( www.kostenstandaard.nl ).
Deelname aan de themamiddag is gratis. Wél is het nodig om de datum te noteren en je spoedig aan te melden. Dat kan per e-mail: sandra.moes@rhdhv.com

Bij het hoofdkantoor Amersfoort zijn voldoende mogelijkheden om te parkeren.
We zien uit naar je komst.

Met vriendelijke groet,

Robert van Es en Marcel Bakker

 


> 300
Gebruikers bij kostenstandaard.nl
3.482
ton CO2 emissie bespaard
2.593
geraamde projecten
“Al in de planfase goed en snel ramen met de kostencalculator”